Saturnàlia, nou espectacle de circ dirigit i produït per l’escola Saltimbanqui

El centre de les arts del circ Saltimbanqui de Vilanova i la Geltrú dirigeix i produeix l’espectacle Saturnàlia, que s’estrenarà a la capital del Garraf el pròxim 29 de desembre. Aquesta peça forma part del cicle de circ organitzat per Saltimbanqui juntament amb l’Ajuntament de la localitat, que també inclou l’espectacle Udul de la companyia Los Galindos.

Udul es podrà veure dins la iurta de la companyia a la plaça de les Neus el 16 i 17 de desembre, i la seva programació compta amb el suport del projecte europeu De Mar a Mar. Saturnàlia ocuparà el Teatre Principal el 29 i 30 de desembre i comptarà amb 5 artistes professionals. Està inspirat en en les Festes de Saturnàlia, una de les festivitats que es celebraven a l’antiga Roma amb motiu del solstici d’hivern, en honor a Saturn, el déu de l’agricultura i les collites.

Segons explica l’escola Saltimbanqui, “a Saturnàlia tot és possible, un món capgirat, la gravetat es torna ingravidesa, l'ordre es transforma en caos, la foscor deixa pas a la llum, els esclaus convertits en amos i els amos en esclaus, els fills en pares i els pares en fills. Sota l'atenta mirada del Rei de Saturnàlia, encarregat de mantenir la festa, la diversió i la llibertat. Viure i deixar viure”. Aquesta producció es duu a terme en el marc del programa de suport a la creació Singulart de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Saltimbanqui i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organtizen un cicle de circ per al Nadal

Compartiu aquesta notícia