Obert el termini per a presentar candidatures a la junta de l'APCC

La junta actual de l'APCC acaba el seu mandat el pròxim 11 de desembre i per aquest motiu s'obre el termini de presentació de candidatures, que s'acabarà el pròxim 23 de novembre. Des del 24 de novembre fins el 10 de desembre les candidatures podran donar-se a conèixer i el dia 11 de desembre es celebrarà l'Assemblea Extraordinària en què es durà a terme la votació. Aquí podeu llegir la convocatòria i tota la informació al respecte.

La Junta és l'òrgan de govern de l'associació, que es reuneix habitualment cada mes a La Central del Circ. Els seus càrrec són voluntaris i no reben cap remuneració. Aquí teniu més informació sobre la junta actual.

Totes les persones sòcies que vulguin formar part de la nova Junta Directiva de l’APCC poden presentar la seva candidatura, que s'ha de formalitzar a l'Oficina de l'APCC durant el seu horari habitual d'atenció al públic o bé per mail a apcc@apcc.cat.

Les candidatures han de tenir un nombre mínim de 6 representants (President/a, Vicepresident/a, Secretari/a, Tresorer/a, 2 vocals) I un nombre màxim de 15 representants (President/a, Vicepresident/A, Secretari/a, Tresorer/a, 11 vocals) i en qualsevol dels casos, tots els membres han de ser socis i sòcies de l'APCC.

Si us hi voleu presentar individualment, informeu a l’oficina i ho farem saber a les candidatures que es presentin, i si voleu conèixer quines són les funcions de la junta i com funciona, podeu posar-vos en contacte amb l’oficina, i us n’informarem.

El 24 de novembre es donaran a conèixer als socis i sòcies totes les candidatures i  s'inicia un període de 15 dies de campanya que finalitzarà el dia 11 de desembre durant el qual les candidatures podran informar els socis i sòcies sobre els programes i propostes electorals.

El dia 11 de desembre a les 16h a La Central del Circ, es podrà votar presencialment a l'Assemblea Extraodinària. Prèviament els socis i sòcies que no puguin venir podran delegar el seu vot en un altre soci o sòcia a través d'un formulari electrònic.

El pròxim 11 de desembre es celebrarà l'Assemblea per decidir la nova junta

Compartiu aquesta notícia