Voleu conèixer els teus drets laborals com a professional de les arts escèniques ?

Si voleu saber com ha de ser el vostre contracte laboral  i voleu conèixer els vostres drets i deures com a professional de les arts escèniques, resoldrem aquests i altres dubtes en la pròxima píndola formativa que organitzem des de l’APCC juntament amb la resta d’associacions de professionals del sector, com l’APdC, l’AADPC i la TTP. La formació és gratuïta i tindrà lloc a Barcelona el 29 de novembre al matí.

Aquesta sessió formativa aprofundirà en totes aquelles situacions especials i conflictives que es poden presentar al professional de les arts escèniques en el desenvolupament de la seva feina.  Es parlarà dels contractes laborals, la propietat intel•lectual i els drets d’imatge i aspectes relacionats amb la contractació laboral (règim de la Seguretat Social, prestacions a les que us podeu acollir, coneixement del contingut de les nòmines, etc).

Per exemple, solucionarem dubtes sobre què hem de fer si estem malalts durant un contracte o quina diferencia hi ha entre drets de la propietat intel•lectual i drets d’imatge.

Impartiran la sessió les advocades de l’equip jurídic de l’AADPC, Cristina Calvet i Andrea Leunda.

La sessió tindrà lloc a la seu de la SGAE al Passeig Colom núm.6 de Barcelona, de 10h a 13h30. És gratuïta per als socis i sòcies de les entitats organitzadores i té un cost de 5€ per a la resta de públic interessat.

Les INSCRIPCIONS es fan a través d’aquest FORMULARI fins el 28 de novembre (aforament limitat).

Nova sessió formativa gratuïta per a socis i sòcies el 29 de novembre

Compartiu aquesta notícia