El 22è Circ d'Hivern, Soterrani Còsmic, s'estrena el 16 de desembre

El 22è Circ d'Hivern de l'Ateneu de 9Barris, amb el títol de Soterrani Còsmic, s'estrenarà el pròxim 16 de desembre i s'allargarà en cartellera fins el 21 de gener. Sota la direcció de Los Corderos·sc, hi trobarem un món en un soterrani on hi conviuen cinc germans amb les seves pròpies lleis, cultura i tradicions, en una petita reproducció de la societat.

“Soterrani Còsmic” fa una analogia del que és la història i la cultura de qualsevol societat, però també una crítica, àcida i irònica de les suposades veritats absolutes, com explica la web de l'espectacle. En ell hi trobem els artistes Jorge Albuerne, Asvin López, Toni Gutiérrez i Pablo Molina, a més de la música Pia Nielsen. Ells són els cinc germans de l'espectacle, que a causa de la seva educació, i per portar tota la vida creient que estan realitzant una missió molt important, són una mica “cervells freaks”.

El Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris és una de les produccions de circ més
importants de Catalunya, amb més de 20 anys d'història. Enguany  ha suposat  un moviment actiu, agitat, sorprenent i fora de l’espai de confort per part de l'Ateneu, ja que s'ha encarregat la idea i direcció a una companyia de teatre com Loscorderos·sc, amb
la intenció d’aportar contemporaneïtat, obertura estètica i intersecció de disciplines.

Els socis i sòcies de l'APCC compten amb un descompte per a les entrades del 22 al 29 de desembre. Consulteu-lo aqui.

Dirigit per Los Corderos sc, és crítica, àcida i irònica de les suposades veritats absolutes

Compartiu aquesta notícia