El Festival CAU es centra en el paper de les dones en el circ social

La segona edició del festival CAU de circ a Granada centrarà la seva programació en el paper de les dones en el circ social. En diferents espais de la ciutat andalusa el circ i les dones protagonitzaran espectacles, exposicions i xerrades des del 3 fins el 10 de desembre. Entre d’altres actuaran la cia Caí i Dulce Duca, a més de la cia Amir & Hemda.


El festival inclou taules rodones com la del dia 6 de desembre sobre “Perspectiva de género en las artes escénicas. Género y Circo”, en què participarà la responsable de gènere de l’APCC, Elena Zanzu, i el dia 7 es parlarà d’ “El circo social como herramienta de transformación. Perspectiva de género en el circo social”, per conèixer experiències a l’Estat i Europa. Les reflexions acabaran en la presentació “Circo Social y género. Otras miradas”, dedicat a conèixer projectes internacionals de circ social.


Pel que fa a espectacles, el dia 5 es celebrarà la Gal•la de Dones Festival Cau, amb artistes com Antonia González, Paula Quintas o Vinka Delgado. El dia 6 es podrà veure Invisible de Cia Alas Circo Teatro y el día 7, l’estrena de la cia Puntocero amb la peça Y ahora qué?. Divendres 8 la cia Amir & Hemda que es va poder veure fa unes setmanes a La Central del Circ presentarà Zoog, cia Caí mostrarà “No es la boca la que va a la cuchara sinó la cuchara la que va a la boca”. Dulce duca arribarà dissabte 9 amb Um belo dia i diumenge el festival acabarà amb Margarita is not dead, de la cia Las Primas.


El Cau també ha programat formació, concretament tres cursos, i una exposició fotogràfica a càrrec Domingo Martínez Belaire. Enguany el festival ha incorporat Rosa Colell a la direcció artística i Miguel A. Tindor en l’apartat d’investigació i reflexió.

 

Del 3 al 10 de desembre a Granada es celebraran xerrades i es podran veure espectacles protagonitzats per dones

Compartiu aquesta notícia