Un projecte donarà a conèixer 12 professionals del circ social durant el 2018

Els experts en circ social Antonio Alcántara Jese i Aïda Ballester engeguen un projecte durant el 2018 per donar a conèixer les diverses pràctiques de circ social existents a diferents països i continents que consistirà en la publicació de 12 entrevistes, una per cada mes, amb professionals del sector. El projecte st'ha anomenat "12 mesos, 12 històries".


En aquestes entrevistes els i les professionals explicaran que és per a ells/es el circ social, quina realitat viuen i a quins reptes s’enfronten. Les converses es publicaran a la web de l’Ateneu i les difondran per les xarxes socials. En total sis professionals provindran de Catalunya, tres de l'Estat espanyol i altres tres seran internacionals.


L'objectiu d'aquesta iniciativa és posar llum sobre la diversitat de pràctiques que hi ha al voltant del circ social i sobre la seva qualitat i impacte al territori. "Donar la veu als i les professionals és escoltar directament a una part important dels que construeixen educació, circ i transformació social cada dia", expliquen els organitzadors.

El projecte està coordinat i dinamitzat per Antonio Alcántara “Jese” i Aïda Ballester, dos amants del circ, l‘educació i la transformació social i alhora membres de l’equip pedagògic de l’Ateneu Popular 9 Barris.

Antonio Alcántara Jese i Aïda Ballester volen donar la veu als professionals del sector

Compartiu aquesta notícia