Candidatura continuïsta per a la nova Junta de l'APCC

L'APCC vota la seva nova junta per al període 2018-2019 en l'Assemblea Extraordinària del pròxim 11 de desembre, i ja s'ha fet públic al a candidatura presentada, en què continuen  gran part dels actuals membres de l'òrgan i director de l'APCC.

Formen part d'aquesta candidatura Fabrizio Giannini, Teresa iglesias, Elena Zanzu, Sílvia Capell, Jose Luis Redondo, membres de l'actual junta, i també s'incorporen Amer Kabbani i Griselda Juncà. Aquesta candidatura té voluntat de estar oberta a la participació d'altres socis i sòcies que en vulguin formar part.

El programa d'aquesta candidatura es basarà en els següents punts:

  • SERVEIS ALS/LES SOCIS/ES: L’eix principal de treball continuarà sent els serveis als/les socis/es a través de l’escolta de les necessitats de la comunitat circense.
  • VISIBILITZACIÓ DEL CIRC: Un punt molt especial serà treballar per a renovar i actualitzar la visió del circ tant a la societat civil com al sector professional (programadors de sales i festivals). Així mateix, es farà un esforç en la difusió territorial del circ intentant ajudar els espais de creació, formació i activitats circenses,  que cada cop desenvolupen un treball més intens i acurat en l’esdevenir del Circ a Catalunya.
  • CIRC SOCIAL: s’afegirà una nova àrea d’acció pel Circ Social, per a donar mes veu a una part importantíssima del sector.
  • RELACIONS INSTITUCIONALS: es continuarà amb la tasca de relacions institucionals per reivindicar el circ i les necessitats dels seus professionals.
  • PARITAT DE GÈNERE
  • PROFESSIONALITZACIÓ
  • INTERNACIONALITZACIÓ
  • FORMACIÓ

La Junta és l'òrgan de govern de l'associació, que es reuneix habitualment cada mes a La Central del Circ. Els seus càrrec són voluntaris i no reben cap remuneració.

Recordeu que l'Assemblea Extraordinària per votar la nova junta tindrà lloc el pròxim 11 de desembre a les 16h a La Central del Circ. Prèviament els socis i sòcies que no puguin venir podran delegar el seu vot en un altre soci o sòcia a través d'un formulari electrònic que aviat habilitarem.

La nova junta es votarà el pròxim 11 de desembre a l'Assemblea Extraordinària convocada

Compartiu aquesta notícia