L'agenda de Circ de Nadal recull més de 50 propostes fins el 7 de gener

L'APCC ha publicat l'Agenda de Circ de Nadal 2017-2018, que recull més de 50 propostes d'espectacles, tallers i casals de circ programats entre el 15 de desembre i el 7 de gener arreu de Catalunya. L'objectiu d'aquesta agenda és difondre les activitats de circ dels nostres socis i sòcies en una època en què tradicionalment s'incrementa la programació d'aquesta art escènica. Aquí podeu consultar l'agenda online, amb enllaços a la informació detallada de cada proposta.

L'agenda s'ha elaborat amb les aportacions dels nostres socis i sòcies, que ens han fet arribar la seva programació per aquestes dates. Se n'han publicat 1000 exemplars en paper, que es distribuiran a espais on es programa circ per aquestes dates, com l'Ateneu Popular de 9Barris, el Mercat de les Flors, l'Escola de Circ Saltimbanqui de Vilanova i la Geltrú, La Circoteca de Valls o L'Estruch de Sabadell, entre d'altres.

L'agenda recull tot tipus d'activitat relacionada amb el circ, amb un major protagonisme dels espectacles, però també s'hi pot trobar informació sobre tallers i casals de circ per a les dates de Nadal.

Disseny: Marina Montserrat

Es distribuiran 1.000 exemplars en paper i també tindrem versión online

Compartiu aquesta notícia