Espai de Carrer sel•lecciona Amer & Àfrica, Cristina Solé, Mumusic Circus i Hotel Iocandi

El pròxim 27 de febrero el Cubic de Viladecans acollirà per quart any Espai de Carrer, una jornada que  té com a objectiu fomentar la contractació d’espectacles de carrer en circuits com ara les festes majors i connectar companyies, tècnics/ques municipals i programadors/es. Enguany, presentaran els seus espectacles gran nombre de companyies de circ. És el cas d’Amer i Àfrica amb la seva peça Envà, Cris Solé amb Wet Floor, Hotel Iocandi amb Esquerdes, Mumusic Circus amb Flou Papagayo i també Marta Camuffi amb Ballata per un ananas.


Les altres companyies presents són Anna Roca amb El secret de la Nanna, Jam amb Hats, Los Moñekos amb We-Ding, La Intrusa amb Billie Jean, Moveo amb Conseqüències i Zero en Conducta amb La Poubelle Plus Belle. Totes les companyies han estat seleccionades prèviament pel jurat de l’organització d’entre 105 espectacles presentats.


Ara comença el període, fins el 5 de febrer,  perquè els tècnics/ques municipals i programadors/es assisteixen a la jornada i coneguin els espectacles proposat.

Espai de Carrer està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, amb la col•laboració de Cultura-Diputació de Barcelona.

Els tècnics/ques municipals i programadors/es ja poden inscriure’s per assistir a aquesta jornada de contractació d’arts de carrer

Compartiu aquesta notícia