Jordi Juanet “Boni” dirigirà la pròxima edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

La nova edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà tindrà un nou director artístic Jordi Juanet “Boni”, qui agafa per segona vegada les regnes del festival, després del 2010, en què va compartir la direcció artística amb Àlex Navarro. Aquesta setmana també s’ha fet públic el nom de la nova directora del Circo Price a Madrid, la fins ara encarregada de programació Maria Folguera.


Jordi Juanet “Boni” té una llarga trajectòria de circ i és especialista en malabars i monocicel. Va començar el 1982 amb el duo Boni&Karoli, amb qui va fer duo fins el 2000. Després ha treballat en diferents espectacles i companyies com Elegants, actuant a diferents països. Actualment forma la companyia Barlou amb Miner Montell i Dani “Patillas”, amb qui estan presentant l’espectacle Set up.Del 2006 al 2010 Boni va combinar l’activitat artística amb la presidència de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).


L’edició anterior del festival de Cornellà, que té una freqüència bianual, va estar dirigida pel pallasso Tortell Poltrona. De cara a l’edició del 2019 s’apostarà per donar protagonisme a les noves generacions de pallassos així com a les dones pallasses.


Concurs de direcció del Circo Price
La guanyadora del concurs a la direcció del Circo Price de Madrid, María Folguera, és escriptora, directora d’escena, dramaturga i llicenciada en direcció d’escena per la Real Escuela de Arte Dramático de Madrid. El jurat del concurs ha destacat “la seva projecció estructurada i realista en 3 anys, juntament amb la seva visió institucional i un destacat bagatge sobre la memòria del circ i la seva relació amb Madrid”.



 

Compartiu aquesta notícia