Es creen dues noves xarxes de teatre professional a La Garrotxa i el Baix Empordà

Segons ens ha informat l'Associació Gironina de Teatre, aquest mes de gener comencen a treballar dues iniciatives en xarxa per acostar les arts escèniques professionals a diferents municipis de les comarques gironines:

Txa Txan! Escena Garrotxa és un projecte cultural organitzat pel Consell Comarcal amb el suport dels municipis (un total de nou) que vol promoure un circuit d’arts escèniques musical de qualitat arreu de la demarcació i de manera estable durant tot l’any. Aquest 2018 comencen amb un cicle dedicat a propostes per a tots els públics, on fins el mes de maig s’ha programat pràcticament cada cap de setmana en alguna població de la comarca.

L’Empordanet a Escena neix de la unió de deu municipis del Baix Empordà per oferir una programació de teatre familiar. Enguany el programa consta de deu representacions teatrals repartides entre els municipis participants, que s’iniciarà el 14 de gener i finalitzarà el 10 de juny de 2018. Aquest projecte l’organitzen els deu municipis participants amb el suport de la Diputació de Girona, el Consell Comarcal del Baix Empordà i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquestes dues iniciatives es sumen a altres projectes en xarxa com Escenaris a la comarca del Gironès, que també inclou teatre per adults, o la Xarxa Gironina de Cafè Teatre.

Podeu ampliar la informació a www.garrotxa.cat/escenagarrotxa i a www.facebook.com/empordanetescena.
 

Amb el nom de Txa Txan! Escena Garrotxa i L’Empordanet a Escena

Compartiu aquesta notícia