Los Barlou, La Industrial Teatrera i Joan Català porten els seus espectacles a Xil•le

Del 16 al 25 de gener tenen lloc a Santiago de Xil·le el festival Teatro a Mil i Santiago Off, que enguany comptaran amb presència de companyies de circ catalanes com Los Barlou, La Industrial Teatrera i Joan Català. Cal tenir en compte que el Festival Internacional Santiago a Mil arriba a la seva 25ª edició amb 81 espectacles, 36 d’ells internacionals,

Los Barlou porten a la programació oficial del festival Teatro a Mil el seu nou espectacle Set up, i Joan Català i la Industrial Teatrera representaran al Festival Santiago Off les peces Pelat i Náufragos, que viatgen fins a la capital de Xil·le com a produccions de Fira Tàrrega. Aquest certamen ha signat un acord amb el festival per tenir una presència estratègica en aquesta edició. També ha participat en l’acord l’Institut Ramon Llull, a l’hora de garantir la mobilitat dels artistes.

A més, diferents representants d’empreses i institucions culturals estaran presents aquests dies a Xil·le per participar també a Platea 18, la setmana de programadors del Festival Santiago a Mil.

Compartiu aquesta notícia