Ajuts per a les arts escèniques: quins i com s'han de demanar?

Coneixes totes les subvencions que existeixen per a projectes d'arts escèniques?Necessites informació i consells pràctics sobre tràmits de sol•licitud i justificació? El proper dilluns 29 de gener, l'APdC, l'APCC, la TTP i l'AADPC, amb la col·laboració del Departament de Cultura, oferim una sessió formativa en què diferents perfils tècnics del Departamentexplicaran els ajuts existents, proposaran consells pràctics i resoldran dubtes concrets. La sessió tindrà lloc el dia 29 de gener de 10h a 14h a Arts Santa Mònica.

El preu de la formació és de 5€, i és gratuïta per a socis i sòcies de les entitats organitzadores. Ja no quedan places per assistir-hi. La sessió es podrà seguir online, aviat us avisem com la podreu veure.

La jornada començarà amb una breu exposició del mapa d'ajuts existents en arts escèniques a Espanya, Catalunya, Barcelona, etc, a càrrec d'Alfred Fort, gerent de l'APCC. Prèviament havia estat gerent del Teatre Nacional de Catalunya, del Circ Cric, a més del Teatre Fortuny de Reus.

Després els tècnics de l'Institut Català d'Empreses Culturals (ICEC) explicaran les diferents subvencions que atorguen, juntament amb els de l'Oficina de Suport a l'Iniciativa Cultural (OSIC). La darrera part del matí el públic assistent es dividirà en dos grups, per treballar més en profunditat les subvencions de l'ICEC i OSIC, segons les que siguin del seu interès.
 

Informació pràctica

AJUTS PER A LES ARTS ESCÈNIQUES: QUINS I COM S’HAN DE DEMANAR?
Quan: 29 de gener
Horari: de 10 a 14h.
On: Arts Santa Mònica (sala d'actes) - La Rambla, 7 Barcelona (Metro Drassanes)

PROGRAMA :
9.45 - 10h. Recepció inscrits
10 a 10.30h. Benvinguda i breu exposició del mapa d’ ajuts existents en arts escèniques (INAEM, Generalitat de Catalunya, ICUB, etc) , a càrrec d’Alfred Fort (Gerent de l'APCC).

Alfred Fort és gerent de l’APCC des del 2013. Prèviament havia estat gerent del Centre de Recerca de les Arts del Circ, dirigit per Tortell Poltrona entre el 2011-2012 i abans del Teatre Nacional de Catalunya entre el 2007 i el 2011. També va encarregar-se anteriorment de la gerència del Teatre Fortuny de Reus i ha estat fundador i coordinador de la Xarxa de Teatres Públics de Catalunya.


10.30 – 11h. Presentació dels ajuts de l'ICEC:


- Àrea d'Arts Escèniques • Dir. Nèlida Falcó • Línies:  muntatge, pluris, infra, consorci, suport a la programació estable, etc. Tècnics: Jordi Foz, Rebeca Torre, Yolanda Domínguez, Fernando Ventalló, Bàrbara Llop
- Àrea Mercats • Dir. Antònia Andúgar • Línia d'ajut  a projectes d'Internacionalització
- Àrea de Desenvolupament Empresarial • Dir. Edgar Garcia • Línies de suport Reintegrables + Consultories . Tècnics: Sergi Orobitg i Àlex Pi
- Àrea de Públics • Dir. Sílvia Duran . Línia d'ajuts a activitats de desenvolupament de públics, Ajuts a premis i concursos.
 

11 - 11:30h. Presentació dels ajuts de l’OSIC:

- Conxita Oliver: responsable de l’Àrea de Difusió i Cooperació Artística
- Laura Bové - tècnica de  l’Àrea de Difusió i Cooperació Artística
- Marga Sanjuan - tècnica l' l’Àrea de Difusió i Cooperació Artística


11.30 – 12h. DESCANS   


12 a 14h. Consells pràctics sobre ajuts de l'ICEC i de l'OSIC
Aquesta es desenvoluparà en dues sessions simultànies; qui hi vulgui participar es pot apuntar a un dels dos grups a través del formulari d'inscripció.


Sessió gratuïta per als associats/des de les entitats organitzadores. 5 euros per a la resta d'assistents. Places exhaurides.

Compartiu aquesta notícia