Xerrada sobre “transicions professionals: el futur més enllà de l’escenari”

Què passa quan s'acaba l'etapa professional en el món de la dansa i el circ? Com es prepara un artista professional per al què ve després? Quines opcions té? Aquests són alguns dels dubtes que es resoldran el 22 de febrer en la xerrada “Transicions professionals: el futur més enllà de l’escenari”, organitzada per l’Associació de Professionals de la  Dansa de Catalunya (APdC) amb la col•laboració de l’APCC i La Central del Circ.

Tant la dansa com el circ són carreres que impliquen un nivell extraordinari de passió i de compromís, així com de gran esforç físic i fortalesa mental. Requereixen llargs períodes d'entrenament per tenir una vida professional relativament curta, comparada amb d'altres sectors. La transició cap a noves ocupacions pot suposar una època difícil per a les persones que finalitzen la seva etapa activa com a artistes professionals de dansa i circ.

Enfocat en aquesta última etapa, l'APdC organitza, amb la col•laboració de l'APCC i La Central del Circ, la xerrada Transicions professionals: El futur més enllà de l'escenari amb Ana Merayo, psicòloga esportiva i terapeuta familiar, que coordina el Servei d'Atenció a l'esportista  al  FCB. Col•labora des de fa més de 14 anys amb equips de diferents disciplines esportives i treballant amb jugadors, staff tècnic i famílies.

Des de la seva experiència en l'esport d'elit (un escenari molt semblant al de la dansa i el circ) exposarà com preparar-se, al llarg de la carrera, per aquesta transició per a què aquest moment sigui viscut amb total normalitat.

Aquesta xerrada és una iniciativa que surt de la TAD - Transició d'Artistes de la Dansa - taula de treball promoguda per l'APdC, creada al 2015.

Informació pràctica:
Data i horari: 22 de febrer, d'11.30h a 13.30h.
Lloc: La Central del Circ (Moll de la Vela, 2, 08930 Sant Adrià del Besós, Barcelona). Metro Maresme-Fòrum.
Entrada gratuïta. Places limitades. Cal fer inscripció prèvia a través d'aquest formulari.

Sessió per a professionals de la dansa i el circ a La Central del Circ el pròxim 22 de febrer

Compartiu aquesta notícia