Zirkòlika dedica el seu número als 250 anys de la creació del circ modern

La revista Zirkòlika analitza el passat, present i futur del circ en el seu número d’hivern, en motiu del 250 aniversari de la creació del circ modern. Per fer aquest repàs recullen impressions sobre el circ de 10 joves artistes com Aime Morales, Holler Zavatta, Quim Girón, Andreu Casadellà, o Kimberley Giribaldi Raluy, entre d’altres.

La revista també inclou un article sobre la maternitat al món del circ, i un reportatge sobre l’escola de circ Saltimbanqui, de Vilanova i la Geltrú, guanyadora del premi Zirkolika a la millor iniciativa de circ, que atorga l’APCC. El desè aniversari de l’espai de circ Cronopis també és protagonista d’aquest número, que recull els Premis Marcelino Orbés al circ aragonès i ressenyes sobre diferents espectacles de Nadal de circs com el Gran Circo Mundial, Cirkus Kaos, Circo Quirós o també el Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris.

A més, aquest número conté una entrevista amb el malabarista Emiliano Sánchez Alessi, informació sobre trapecista Pinito del Oro, i un article sobre les rodes de la mort.

La revista també inclou articles sobre l'escola de circ Saltimbanqui i el 10è aniversari de Cronopis

Compartiu aquesta notícia