La Guia online de l'APCC suma ja una vuitantena de companyies dedicades al circ

La Guia de companyies i professionals de circ de l’APCC suma més propostes en la seva versió en línia, i arriba ja  la vuitantena de companyies. Us recordem que l’APCC va elaborar el 2017 una guia per promoure la difusió dels espectacles dels seus associats i associats artistes, així com dels serveis dels altres professionals que formen part de l’entitat,  dedicats a la gestió, tècnica, distribució o periodisme, entre d’altres. Podeu consultar la guia AQUI.

Aquesta primera guia s’ha editat en paper i està previst que la versió en línia vagi incorporant les companyies dels nous associats/des així com aquells socis/es que no van participar en primera edició. En aquest cas, s'han afegit un total de 25 companyies més.

La nova guia ara incorpora els espectacles d’Andreu Casadellà, Andy Thorson, Carlo Mô, cia Du’K’tO, Elena Zanzu, cia Efecto R, cia Silosenomecuelgo, Cíclicus espectacles, Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9Barris, Dulce Duca, El Lado Oscuro de las Flores,  Entre Nous, Fernado Pose, Katerina Tsiantou, Kolektiv Lapso Cirk, Le Cirque Perdu, Mabsutins, Mila Martínez, MissMo, OriolO, Pannettone Brothers, cia Terna, cia Troposfera.XYZ i Toniton. Els professionals incorporats es dediquen a la construcció d’aparells, Filo i El taller del Lagarto.
La guia està pensada per ser útil per a la internacionalització, i per tant els continguts estan disponibles en diferents idiomes. Dedica una plana per companyia, amb una fitxa esquemàtica amb les dades dels espectacles i el contacte. S'ha donat un espai important a la imatge, que ocupa gran part de la publicació.

Els socis i sòcies que encara no ho heu fet,  podeu recollir el vostre exemplar de la guia a la seu de l'APCC a La Central del Circ en el nostre horari habitual de 10h a 16h. Els programadors/es i altres professionals de les arts escèniques interessats/des en la guia ens podeu enviar un mail a projectes@apcc.cat.

S'han afegit 25 companyies més a la guia editada el passat 2017

Compartiu aquesta notícia