Es presenta l'Escola de Circ Social d'Osca

El passat diumenge 4 de febrer es va presentar la Escuela de Circo Social d'Osca, una proposta sorgida fa uns mesos gràcies al programa de cooperació transfronterera De Mar a Mar, a través de l'Associació sociocultural de circ Capicúa. La iniciativa vol aprofundir en la xarxa social d'Osca i crear vincles durant aquest any amb educadors de carrer i orientadors. El projecte està liderat per Javier Franco, Rebeca Gutiérrez entre d'altres professionals de circ.

La presentació va consistir en un cabaret format per números de diverses tècniques aèries acompanyades de música en directe, malabars, perxa xinesa i dansa inclusiva, i va formar part de la programació de la 18a edició de Menudo Teatro.

L'escola té com a primer objectiu la formació, i utilitzar el circ com una eina potent de transformació social. Aquest mes de febrer començaran al Centre Cívic Santiago Escartín les classes de circ de 6 a 12 anys, i també ha tingut una gran acollida l'activitat de circ en família per a infants i adults, que tindrà lloc un dissabte al mes.

Paral·lelament l'escola vol obrir-se a institucions com Aspace o Cruz Blanco i per això està contactant amb psicòlegs, orientadors i treballadors de carrer. També està previst més endavant obrir la formació en circ a joves d'entre 12 i 16 anys.

 

Comencen les formacions per a infants i el Circ en Família

Compartiu aquesta notícia