Javier Ariza i Circ Xic, a Feten 2018

La Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas, FETEN, acollirà enguany a la seva programació els espectacles dels socis de l'APCC Javier Ariza i la companyia Circ Xic amb Ton Muntané. El festival és una de les cites més importants del teatre familiar d'Espanya, i té lloc a Gijón (Astúries) entre el 18  i el 23 de febrer.

El clown Javier Ariza porta a Feten el seu espectacle de carrer Antes es mejor, en què en Costas ens demostra que el Seat 600 va ser més que un cotxe. Javier Ariza interpreta un bocamoll destraler que fins i tot intentarà arribar a Eurovisió amb el seu gran hit. Junts proposen un viatge impossible per a tota la família, ple de sorpreses i trucs, amb música, circ i molt d’humor.

Per la seva banda BiCiRC és un itinerant de circ amb música en directe, claqué, malabars, body percussió, màgia i moltes sorpreses més a càrrec de la companyia Circ Xic, que és tan petit que es desplaça amb bicicleta.

La 27a edició de FETEN compta amb la presència de 82 companyies, 19 d'elles catalanes, i la resta de països com Portugal, França, Bèlgica, Itàlia, Gran Bretanya, Hongria, Noruega, Uruguay i Argentina. En total, s'hi podran veure 200 representacions de 29 països diferents.

Com a fira per a professionals, organiza també xerrades com les del dimecres 21 de febrer, que tindran com a objectiu reflexionar sobre el present i futur de les arts escèniques.
 

La fira de Gijón s'allarga del 18 al 23 de febrer

Compartiu aquesta notícia