El Festival Internacional de Circ comptarà amb 88 artistes de 14 països diferents

El Festival Internacional de Circ Elefant d’Or estrenarà enguany la seva nova seu a Girona, després de marxar de Figueres. En l’edició que començarà el pròxim 22 de febrer i s’allargarà fins el dia 26 hi participaran un total de 88 artistes de 14 països diferents com Cambodja, Xina, Vietnam, Rússia, Cuba o Corea del Nord. En total el festival, que tindrà lloc a La Devesa, ha programat 24 actuacions, repartides en dues semifinals i una final, que acaba amb el lliurament de premis als millors números.

D’altra banda, i també per commemorar el 250 aniversari del circ, Correus ha editat un segell commemoratiu, proposat pel festival. Per aquest motiu el segell cita Girona com a capital del circ mundial.

La presentació d'aquest segell va servir per inaugurar la mostra Segells de Circ, una exposició de la major col·lecció de segells de tema circ al món, amb gairebé mil referències de 114 països, propietat de Circus Arts Foundation. L’exposició, una de les vint activitats paral·leles al festival Elefant d’Or), estarà oberta a l’oficina principal de Correos a Girona fins el 28 de febrer.

Correus edita un segell commemoratiu del 250 aniversari del naixement del circ modern

Compartiu aquesta notícia