La companyia Miguel Garcia mostra FREQS a l’Ateneu Popular de 9Barris

L’Ateneu Popular de 9Barris acollirà aquest cap de setmana la mostra de l’espectacle FREQS de la companyia Miguel García. La companyia ha treballat aquesta setmana a l’equipament gràcies a la residència “La Imparcial”. L’espectacle, a partir d’un argument de ciència ficció,  vol posar en valor les nostres accions, l’empatia i el saber escoltar als altres.
FREQS està ambientat en l’any 1977,  quan van ser enviades a l’espai les sondes “Voyager 1 y 2” des de Cabo Cañaveral, ambdues amb la missió d’estudiar Júpiter i Saturn.

Cadascuna duia a bord un disc de coure banyat en or en el que es troba un missatge de la humanitat destinat a qualsevol possible civilització extraterrestre que la trobi.
Mentrestant, en un lloc aïllat,  Mr Freqs i Chebyshev, es troben sempre alertes a les senyals i el sons del mòn que els envolta. Han perdut la noció del temps i els seus rellotges ja no marquen les hores. Viuen sols i obsessionats amb la recol•lecció de sons i en la cerca d'aquell so que els emocioni i faci gaudir més.  En aquesta recerca viuran fracassos, pèrdues i grans descobertes.

L’equip artístic del projecte, una coproducció de CoopdeCirc, està format per Martí  Torras com a director, i el mateix Miguel Garcia com a dramaturg i intèrpret. Els ulls externs han estat Jose Luis Redondo i Celso Pereira, la direcció i composició musical de Nacho López i el disseny de llums de Quico Gutiérrez.


En aquest enllaç podeu trobar la informació dels horaris i entrades.

L’espectacle està dirigit per Martí Torras i es podrà veure dissabte i diumenge

Compartiu aquesta notícia