Amer i Àfrica, Cristina Solé, Hotel Iocandi i Mumusic Circus a l'Espai de Carrer

El pròxim dimarts 27 de febrer el Cubic de Viladecans acollirà per quart any Espai de Carrer, una jornada que  té com a objectiu fomentar la contractació d’espectacles de carrer  i connectar companyies, tècnics/ques municipals i programadors/es. Enguany, presentaran els seus espectacles gran nombre de companyies de circ. És el cas d’Amer i Àfrica amb la seva peça Envà, Cris Solé amb Wet Floor, Hotel Iocandi amb Esquerdes, Mumusic Circus amb Flou Papagayo i també Marta Camuffi amb Ballata per un ananas.

Les altres companyies presents són Anna Roca amb El secret de la Nanna, Jam amb Hats, Los Moñekos amb We-Ding, La Intrusa amb Billie Jean, Moveo amb Conseqüències i Zero en Conducta amb La Poubelle Plus Belle. Totes les companyies han estat seleccionades prèviament pel jurat de l’organització d’entre 105 espectacles presentats.

Espai de Carrer està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, amb la col•laboració de Cultura-Diputació de Barcelona.

La jornada per a programadors/es i tècniques municipals tindrà lloc dimarts 27 de febrer a Viladecans

Compartiu aquesta notícia