El film Monsieur Chocolat i el llibre La vida dels saltimbanquis, novetats a la Biblioteca de Nou Barris

La Biblioteca de Nou Barris, que disposa d'un fons especialitzat en circ, ha incorporat nous documents en format de llibres, pel·lícules i música. El darrer trimestre la pel·lícula francesa "Monsieur Chocolat" ha passat a formar part del catàleg, així com la seva banda sonora. A més, s'han incorporat el llibre fotogràfic "La vida dels saltimbanquis", de Jordi Julià, i el llibre "Qué es la escenografía" de Pamela Howard.

Us adjuntem informació de totes les noves incorporacions al fons especialitzat en circ de la Biblioteca de Nou Barris. Podeu consultar i agafar en prèstec aquest material a la biblioteca de Nou Barris.


 HOWARD, Pamela. ¿Qué es la escenografía?
Barcelona : Alba, 2017


 Llibre que ofereix els aspectes essencials de la creació de l’espai escènic: el joc amb l’espai, les pistes visuals que suggereix el text, la investigació i documentació, el color i la composició, el vestuari, la col•laboració amb el director, l’intèrpret i el públic. L’autora, Pamela Howard, és una experta en escenografia que ha treballat en més de 200 muntatges escenogràfics.


 JULIÀ, Jordi. La Vida dels saltimbanquis
[Girona] : Marrameu, 2014

Llibre de fotografies que reflecteixen una mirada personal sobre el món del circ. No a l’espectacle circense, sinó a la humanitat de les bambolines, a la quotidianitat de les rulots, a l’esforç dels assajos. El fotògraf Jordi Julià ofereix un retrat intimista sobre el Circ Raluy (abans que és dividís en dos circs independents).

SÁINZ MORENO, Javier. Ramón Sacristán Fernández : toda una vida de circo
Madrid : Galaxia Circus, 2015

Biografia il•lustrada de Ramón Sacristán Fernández i la seva nissaga de circ, empresari i director del Circo Tokio, del Gran Circo Holiday i el Circo Ideal

Monsieur Chocolat [DVD]
Valladolid : Divisa, DL 2016

A finals del segle XIX, Rafael Padilla (Omar Sy), un esclau cubà que havia treballat a Espanya com a miner i criat, arriba a França on comença a treballar a un circ. Descobert pel pallasso i acròbata britànic George Footlit (James Thierrée), li ofereix formar una parella de pallassos insòlita: Footlit serà el pallasso Carablanca i Padilla es convertirà en Chocolat, el primer August negre de la història del circ. Dirigida per Roschdy Zem.

YARED, Gabriel. Chocolat [CD] : bande originale du film
[S.l.] : Quartet, p. 2016

Banda sonora de la pel•lícula “Chocolat”.

American horror story. Cuarta temporada [DVD] : Freak Show
Madrid : Twentieth Century Fox, cop. 2015

Endinsa’t en American Horror Story: Freak Show. Any 1952, Elsa Mars (Jessica Lange) és l’estrella principal d’un espectacle de “curiositats humanes” d’un circ itinerant, que realitza un desesperat viatge per la supervivència fins a l’idíl•lic poble de Júpiter, Florida. La seva col•lecció d’atraccions inclou una dona amb dos caps (Sarah Paulson), una dominant dona barbuda (Kathy Bates), un forçut vulnerable (Michael Chiklis) i la seva sensual muller amb tres pits (Angela Bassett). L’estranya aparició d’un ésser maligne posarà en perill la vida dels artistes i de la resta de ciutadans.
No recomanada a menors de 18 anys.
 

Aquest material s’incorpora al fons especialitzat en circ de la biblioteca

Compartiu aquesta notícia