Pallassos sense fronteres compleix 25 anys

El 26 de febrer de 1993 es va realitzar el primer espectacle de Pallassos Sense Fronteres a la localitat de Veli Joze a la península d'Ístria (actual Croacia) davant de nens i nenes que patien les conseqüències de la guerra que desmembrava l'antiga Iugoslàvia. Des d'aquell dia, les diferents expedicions de Pallassos Sense Fronteres han viatjat a prop de 100 països en 443 expedicions, realizant 7.009 actuaciones i fet riure a més de 2 milions de persones afectades per conflictes bèl•lics o catàstrofes naturals arreu del món i a la infància i la població adulta en situació de vulnerabilitat i exclusió social a casa nostra.

Actualment ja som 15 seccions que conformem la federació internacional Clowns Without Borders.
 

Per celebrar aquest aniversari, el 18de maig a Sant Esteve de Palautordera es celebrar un acte obert per fer balanç de l'organització, a les 20h al teatre Pare Casals de la localitat. El  19 de maig d'11h a 18h hi haurà diversos escenaris al Circ Cric on es recrearan les expedicions de l'entitat, i es representaran els mateios espectacles que han viatjat a tants països.

En aquest cas l'entrada serà gratuïta per a socis i sòcies i per a la resta de públic caldrà fer un donatiu de 12€, vàlid per tot el dia.
 

L’entitat ha viatjat a 100 països en 443 expedicions arreu del món

Compartiu aquesta notícia