Fang de Quim Girón i Möbius de Miguel Gigosos s’incorporen el Circ d’Ara Mateix

El cicle Circ d’Ara Mateix del Mercat de les Flors incorpora dos nous espectacles a la seva programació. Es tracta de Fang, d’Animal Religion, i Möbius, del malabarista Miguel Gigosos. Aquestes peces se sumen a les de Roberto Magro, titulada Silenzio,  Baró d’Evel amb Bèsties i PSIRC amb El meu nom és Hor, que ja estaven previst per al mes d’abril.


A més a més, l’Escola de Circ Rogelio Rivel presentarà una petita peça al hall del Mercat i La Central del Circ aportarà el resultat del Taller d’artista a càrrec de Jean-Michel Guy, professor d’anàlisi crítica d’espectacles al Centre National du Cirque de Châlons en Champagne (CNAC) i Volmir Cordeiro, artista associat de la Ménagerie de Verre i del Centre Nacional de la Danse (CND), Pantin, França.


En total, el circ ocuparà la programació del Mercat de les Flors del mes d’abril, quan es celebra el Dia Mundial del Circ (concretament el tercer dissabte de mes).

Recordeu que els socis i sòcies de l'APCC podeu gaudir d'un descompte en el preu de les entrades per aquest cicle, consulteu a la pàgina de venda d'entrades del Mercat.

El cicle del Mercat de les Flors programa també el mes d’abril Roberto Magro, Baró d’Evel i PSIRC

Compartiu aquesta notícia