Què fas per celebrar el Dia Mundial del Circ?

Organitzes activitats de circ o participes en espectacles programats al voltant del Dia Mundial del Circ? L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC)  prepara l’agenda d’activitats organitzades amb motiu d’aquesta celebració que tindrà a nivell internacional el pròxim 21 d’abril per difondre-les arreu del territori.

Per això animem als nostres socis i sòcies a informar-nos de totes les iniciatives de circ que tinguin lloc a Catalunya del 6 al 22 d’abril, ja siguin tallers, com formacions, espectacles o bé exposicions. L’agenda de l’APCC tindrà versió en paper i online, i es farà arribar al públic general, als equipaments d’arts escèniques i als mitjans de comunicació.


Per fer-nos arribar la informació sobre les activitats de circ heu de contestar aquest formulari, i per qualsevol dubte us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del mail projectes@apcc.cat. Recordeu que teniu temps fins el 26 de març.


Celebració a Amposta
L’APCC i la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya han acordat la celebració del DMC a Amposta el pròxim dia 21 d’abril, gràcies a l’organització de l’Escola de Teatre i Circ de la ciutat. Aquell dia es llegirà el manifest reivindicatiu de l’APCC, que redactaran professionals del circ i que es difondrà dies abans per tal que es pugui llegir també en tots els altres actes arreu de Catalunya.
 

Envia’ns les teves activitats perquè les incloguem en l’agenda del Dia Mundial del Circ

Compartiu aquesta notícia