Diegolow formarà part del cabaret Camins emergents

L'artista Dídac Cano, Diegolow, especialista en diàbolo, formarà part del cabaret Camins Emergents del projecte De Mar a Mar, en què també participaran Felipe Nardiello (roda Cyr), i els artistes d'Aragó Teresa Magallón (dansa trapezi), Titácnicas Cia (Clown) i des d'Occitània Fabrizio Rosselli (clown, manipulació d'objectes) i Bambou Monnet (trapezi).

Aquests artistes participaran amb els seus números  en un cabaret per a sala i carrer dirigit per Marie-Céline Daubagna que es crearà en una residència Osca que es representarà a diferents espais de Catalunya, Aragó, País Basc i Occitània.

El dispositiu Camins Emergents té com a objectiu permetre als artistes confrontar diferents realitats territorials i llocs de difusió i afavorir la difusió de proximitat en el territori transfronterer. Es pretèn donar als artistes temps de difusió i confrontació davant del públic per perfeccionar produccions creades recentment i preparar-los millor per a la difusió a les xarxes nacionals i internacionals.

Es tracta d'una iniciativa del projecte europeu De Mar a Mar

Compartiu aquesta notícia