L'espectacle Espera de la Companyia de circ "eia" guanya el Premi de la Crítica

Els Premis de la Crítica han guardonat l'espectacle Espera de la Companyia de circ "eia" amb com a millor espectacle de carrer del 2017. L'espectacle està interpretat per Celso Pereira i Francesca Líssia, i es va estrenar al Festival Trapezi. A l'hora de recollir el premi Francesca Líssia va reivindicar que en pròximes edicions aquests premis d'arts escèniques comptin amb una categoria de circ, inexistent fins ara.

Espera proposa al públic una experiència artística propera, pels que desitgen participar en primera persona i no ser espectadors. Està basat en la combinació del llenguatge actual de la investigació acrobàtica amb el llenguatge atemporal de les tradicions i rituals populars. L'espectacle es podrà veure el 7 d'abril a El Morell i també el 15 d'abril en el marc de la Mostra d'Igualada.

Els premis de la Crítica estan organitzats per la plataforma web Recomana i el seu jurat està format per crítics de teatre i dansa. Es van lliurar el passat 26 de mará a La Villarroel en un acte conduït per Toni Puntí i Anna Pérez. Els guardons volen reconèixer l’excel·lència dels professionals i produccions catalanes de les arts escèniques que durant l’any 2017 hagin estat especialment valorats per la crítica.

Aquí podeu consultar la resta de guardonats/des.

 

Celso y Frana reivindiquen que aquests premis comptin amb una categoria de circ

Compartiu aquesta notícia