Nombrosa presència de companyies de circ català a la Mostra d’Igualada

La Mostra d’Igualada dedicada al teatre infantil i juvenil, acollirà una nombrosa programació de circ en la seva pròxima edició que tindrà lloc del 12 al 15 d’abril. En total hi actuaran 53 companyies amb 54 espectacles i 104 representacions. Entre les companyies de circ presents hi trobem Amer i Àfrica, Mumusic Circus, Circ Pistolet, Hotel Iocandi, Companyia de Circ “eia”, Cia (3) i Solfasirc, que presentaran els seus últims espectacles.

En el cas de Mumusic Circus, estrenaran el seu espectacle Flou Flou Pagapagayo, que serà una de les 9 estrenes absolutes del festival. En aquest espectacle s’ha incorporat Marta Camuffi a la companyia, que aportarà la tècnica de la suspensió capil·lar.

Els espectacle tindran lloc en 19 espais de la ciutat, i destaquen com a nous el Cinema Ateneu i l’Escorxador. L’espectacle inaugural serà Diario di un brutto anatroccolo, inspirat en L’aneguet lleig d’Andersen.

La mostra enguany té com a leit motiv la curiositat i aquest any reivindica descobrir el món a través de les arts escèniques com a vehicle d’idees i motorde sorpreses i curiositat que ens fa créixer, imaginar, viatjar iens planteja preguntes. El conjunt de la programació ofereix un cartell ric en formats, gèneres i estils amb espectacles per a infants a partir de 3 anys, joves i públic familiar.

La Mostra d’Igualada és el punt de trobada anual dels professionals del sector i compta amb una Llotja i activitats adreçades a companyies i programadors per proveir les programacions familiars d’arreu del territori català i facilitar l’accés als circuits estatals i internacionals.

El festival acull del 12 al 15 d'abril altres espectacles de circ com Don Davel, Ludo Circus o Lanórdika

Compartiu aquesta notícia