L'agenda del Dia Mundial del Circ recull més de 60 activitats a Catalunya

L'Agenda del Dia Mundial del Circ elaborada per l'APCC gràcies a les aportacions dels seus socis i sòcies ha recollit més de 60 activitats a CAtalunya entre el 6 i 22 d'abril. Es tracta d'espectacles i tallers programats en els dies al voltant del Dia Mundial del Circ, que es celebra a nivell internacional el dia 21 d'abril.

L'agenda està disponible aquí online i també es repartiran 1.000 exemplars en paper als principals espais on es programa circ aquests dies. L'agenda inclou el manifest reivindicatiu del DMC, elaborat enguany pel col·lectiu Cronopis de Mataró. Aquest manifest es llegirà en el marc dels actes organitzats per l'EScola de Teatre i Circ d'Amposta, localitat on es farà la principal celebració a nivell català.

Hi trobareu informació sobre la programació organitzada específicament pel Dia mundial del Circ a espais com l'EStruch (Sabadell), Cronopis (Mataró)o a l'Ateneu Popular de 9Barris i l'Escola Rogelio Rivel, a més de l'EScola Saltimbanqui de Vilanova i la Geltrú. També la celebració organtizada a Tiana, que acull al trobada d'escoles de circ, i el Cabaret Jove de l'espai Encirca't d'Arenys de Munt.

A més, també hi trobarem espectacles previstos al Circ Cric, el cicle Circ d'Ara Mateix del Mercat de les Flors, els espectacles de circ de La Mostra d'Igualada, i molts d'altres que tindran lloc arreu del territori.

L'agenda recull espectacles i tallers programats entre el 6 i 22 d'abril

Compartiu aquesta notícia