El Trapezi 2018 incrementa la programació internacional

La Fira de Circ Trapezi amplia enguany la seva programació internacional, amb vuit espectacles procedents d'altres països. Alguns exemples són L'homme cirque, de David Dimitri, Sol Bemol de la companyia belga D'Irque & Fien i Santa Madera del col·lectiu MPTA, entre d'altres. A més, també es continua amb l'aposta per les coproduccions, amb l'espectacle Gregaris, de la cia Soon formada pel català Manel Rosés i el suec Nilas Kronlid.

El festival, que tindrà lloc del 10 al 13 de maig, arriba a la 22a edició amb un increment de pressupost de 50.000 euros, respecte l'any passat, per arribar a un total de 430.000€. Aquest pressupost l'aportaran l'Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa a companyies catalanes, a Reus es podrà veure Random, de Pablo Molina i Joel MArtí, i Amer y África amb Envá, la CAM, Cirk’ Crash, Slow Olou de Toti Toronell y Pere Hosta, Cia(3) con Mur, Julia Farrero, Leti & Fer, Los Barlou, Los Herrerita, Mortelo & Manzani, Mumusic Circus, cia Passabarret.
 

Pel que fa a les activitats professionals, es posarà un especial èmfasi als models de distribució, acompanyament i col·laboració internacional, per tal de millorar la visibilitat i mobilitat de les creacions locals i internacionals.

Tingueu en compte que fins al 27 d’abril, tots els professionals que vulguin inscriure’s a les diverses activitats poden apuntar-se al següent enllaç: http://www.trapezi.cat/professionals/acreditacio/.
 

Tindrà lloc del 10 al 13 de maig a Reus

Compartiu aquesta notícia