La cinquena edició del Fes+Chapeau programa més de 30 companyies

La Carpa Revolució de Sant Pere de Ribes acollirà a partir de dijous la cinquena edició del festival Fes+Chapeau, que inclou a la seva programació unes 38 companyies des del dijou 26 fins a l'1 de maig. El 30% de les companyies són catalanes i actuaran als diferents espais al volant de Can Puig. Entre d'altres, actuaran en aquest poble del Garraf Madamme Gaüc amb Fil, companyia de circ "eia" amb Espera, Fernando Pose amb "Dos de un tipo", Javier Ariza amb "Antes es mejor", i l'escola de circ Saltimbanqui de Vilanova i la Geltrú.

El 30% de la programació d'arts escèniques prové de companyies catalanes, la majoria dedicades al circ, però el teatre, la dansa i la poesia també tenen formen part del festival.

Divendres començarà la programació, amb un matí d'actes per a professionals, i la programació es completa amb companyies com Les Invendu, Las Rubias, Irene Paz, Circofónik, La Prodigiosa, Mireia Miracle, cia Malicia, entre d'altres.

Taula rodona d'Art vs Poder organitzada amb l'APCC

El festival inclou diferents activitats, com una xerrada organitzada per La Central del Circ  sobre la creació en circ, així com un dinar amb professionals i una taula rodona sobre "art versus poder" organitzada amb l'APCC. La taula, titulada Art vs. Poder, tindrà lloc dissabte a les 18h30 i hi participaran el músic Pau Llonch, l'artista de circ Jorge Albuerne, la gestora cultural Rosa Colell, el regidor de Sant Joan de Vilatorrada Jordi Pessarodona i un representant de la companyia Títeres Desde Abajo.

Trobareu més informació aquí.
 

El festival inclou espectacles, tallers, i activitats professionals del 26 d'abril a l'1 de maig

Compartiu aquesta notícia