L'escola de circ Carampa, Premio Nacional de Circo 2011

L'Associació de Malabaristes de Madrid ha obtingut el Premio Nacional de Circo corresponent a 2011 per la seva escola de circ Carampa. El jurat li ha concedit aquesta distinció “en reconeixement a la seva escola de formació preparatòria i professional Carampa, que ha desenvolupat aquest treball al llarg de gairebé 15 anys en la formació de les especialitats circenses, així com en la producció de nous projectes de creació”.

El Premi, dotat amb 30.000 euros, el concedeix anualment el Ministeri de Cultura per reconèixer l'activitat dels professionals espanyols del circ tant a Espanya com a l'estranger.

En el jurat, presidit pel director general de l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música, Félix Palomero, amb la vicepresidència de la sotsdirectora general de teatre, Cristina Santolaria, l'han format Gonzalo Andino Lucas, Carolina Bustamante Sánchez, María del Valle Hernández, Anne Nathalie Marie Morín, Javier Sáinz Moreno i Antonio Álvarez, representant dels Germans Álvarez (Premip Nacional de Circo 2010).

L'Associació de Malabaristes de Madrid ha obtingut el guardó que atorga el Ministeri de Cultura per la seva escola de circ Carampa

Compartiu aquesta notícia