Ens ajudeu a conèixer la vostra situació?

Amb l’objectiu de conèixer més la situació actual del món del circ, l’APCC engega de nou la seva Enquesta de Companyies de circ de Catalunya. Aquesta eina permet aprofundir en la situació reral dels artistes i professionals del sector, i per això demanem la participació del màxim nombre de companyies catalanes. Enguany durem a terme la sisena enquesta, que recollirà les dades generals de les companyies, dades d’exhibició i de facturació referents a l’any 2017. Aquí podeu accedir a l'enquesta.

Les respostes a l’enquesta ens permeten obtenir indicadors sobre els professionals, infraestructures d’exhibició i consum de circ, dades que són necessàries de cara al diàleg i negociació amb les administracions. El qüestionari permet aprofundir també en les problemàtiques que afecten els artistes i fer visible l’activitat cultural i econòmica real del circ. Aquí podeu consultar els resultats de l'enquesta del 2017 sobre les dades del 2016.

L’enquesta es pot omplir aquí. L’enquesta es tancarà el 10 de juliol, i les 15 primeres companyies que l’omplin abans del 30 de maig rebran una bossa promocional de l'APCC.

Com més companyies responguin aquest qüestionari, més reals seran els resultats i ens serà més fàcil visibilitzar l'activitat cultural i econòmica real del circ així com destacar les problemàtiques que ens afecten. L’enquesta està coordinada amb les que elaboren altres associacions de circ de l’estat espanyol i d’Europa i per tant, les dades podran ser comparades i sumades per presentar resultats més globals.

Les dades es tractaran amb la més absoluta confidencialitat des de l'oficina de l'APCC, formaran part d'una estadística global i mai es faran públiques les dades concretes de cada companyia.

L'APCC engega la sisena Enquesta de companyies de circ de Catalunya

Compartiu aquesta notícia