Granollers dedica la Passada de l’Ascensió als saltimbanquis i el món del circ

La ciutat de Granollers dedicarà la Passada de l’Ascensió, una festa tradicional de la ciutat, al món dels saltimbanquis i les arts del circ el pròxim 12 de maig. Tota la tarda s’han programat diferents espectacles de circ que ocuparan el carrer Anselm Clavé i la plaça Barangé, on s’han previst set pistes de circ.
 

Els assessors de la jornada han estat Marcel•lí Puig, exdirector de l’escola Rogelio Rivel, i Bienve Moya, exdirector del Festival Trapezi a Vilanova i la Geltrú, amb l’ajuda de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre.
 

Les companyies participants són Claret Clown, la contorsionista Shakti Olaizola, Pablo Potocnjak, el senyor de les baldufes, els pallassos de la Bella Tour, el duo acrobàtic Leti&Fer, el malabarista Fernando Pose i Escarlata Circus amb el seu espectacle Llenties i Marabú.
 

Després d’aquests espectacles, els funambulistes de La Coupole, Olivier i Valerie Roustand, amb la col•laboració de La Córcoles, travessaran l’espai de la plaça Barangé de nord a sud fent equilibris sobre cable.
 

Durant el matí del mateix 12 de maig es podrà visitar l’exposicio fotogràfica sobre mim pantomima produïda per l’Institut del Teatre.
 

La programació inclou Claret Clown, el Senyor de les Baldufes, Leti&Fer, Fernando Pose i Escarlata Circus entre d’altres

Compartiu aquesta notícia