Arrenca la 22a edició de Fira Trapezi

Aquest dijous arriba la 22a edició de Fira Trapezi, amb una major programació internacional i la consolidació de l'espai professional. En aquest sentit, Trapezi organitza una sèrie d'activitats a Cal Massó divendres i dissabte al matí enfocades a formar i donar servei als 170 professionals del circ acreditats en aquesta edició.

Podeu consultar la programació artística aquí.

Activitats professionals

Divendres està prevista una taula rodona sobre la distribució d'espectacles de circ, per tal de compartir experiències i recursos al voltant de la distribució del circ i de les arts escèniques i  generar debat buscant noves propostes d’acompanyament per a la circulació d’espectacles potenciant la mobilitat, l’ocupació, la contractació i la visibilitat dels artistes. Es donaran a conèixer diverses estructures professionales dedicades a la distribució tant de l'àmbit estatal com internacional.

Al migdia, l'APCC i Fira Trapezi han organitzat una trobada amb programadors/es i després a la tarda el director del festival fara la presentació oficial seguida d'una xerrada sobre els darrers 50 anys de circ a Cataluny a càrrec de Jordi Jané.

Dissabte al matí es presentaran diversos projectes treballen en xarxa, ja sigui iniciatives locals, estatals com internacionals i després es donaran a conèixer nous espectacles en creació o recentment estrenats. Després tindrà lloc el dinar de professionals per tal de promoure les connexions i treball en xarxa entre els i les assistents.
 

Les activitats professionals es concentren divendres i dissabte al matí

Compartiu aquesta notícia