Primera trobada entre programadors/es i companyies a Fira Trapezi

Unes 25 companyies de circ van participar divendres passat a la Trobada amb programadors i programadores organitzada per l’APCC i Fira Trapezi. L’activitat va tenir lloc a Cal Massó, l’espai per als professionals acreditats que també va acollir taules rodones i presentacions de projectes. En total més d’una desena de programadors i programadores van formar-ne part, la majoria internacionals i procedents de Gran Bretanya, França, Alemanya o Xil·le, entre d’altres països.

La trobada es va organitzar seguint la dinàmica d’un mercat, i així cada companyia va disposar d’una taula en què mostrar el seu material de difusió dels seus espectacles, per després xerrar i presentar les seves propostes als programadors/es presents.L’APCC organitza també anualment una trobada speed-meeting amb programadors/es a Fira Tàrrega, que aquest any arribarà a la seva tercera edició.

Altres activitats professionals a Trapezi

A més de la trobada amb programadors/es, Fira Trapezi va organitzar una taula rodona sobre distribució d’espectacles, amb distribuïdores de França, Espanya i Catalunya que van explicar la seva forma de treballar i van debatre sobre la seva situació professional actualment.  Divendres per la tarda Jordi Jané va oferir una xerrada sobre el cinquanta aniversari del circ contemporani, i dissabte al matí l'espai de Cal Massó va acollir la presentació de projectes de circ en xarxa  com La Central del Circ o el projecte Nilak de carpa itinerant, i les propostes de nous espectacles de Roberto Magro, Silenzio, de Manolo Alcántara, No sóc a casa, entre d'altres.

L'APCC i el festival han convocat als professionals participants

Compartiu aquesta notícia