Tub d’Assaig celebra el seu 10è aniversari aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana els membres de Tub d’Assaig celebren el seu 10è aniversari amb una jornada festiva amb tallers, cabaret i un concert a la seva seu del carrer Leopold. La tardor del 2007 va néixer a Terrassa l’Associació Tub d’Assaig 7,70, gràcies a la inquietud d’un grup d’artistes de circ que volien compartir un espai on crear i desenvolupar els seus projectes personals i col•lectius.


L’entitat ha crescut i s’ha consolidat durant aquests anys, i els artistes i companyies membre han creat espectacles propis, dinamitzat esdeveniment i impartit formacions, en nom de l’associació i també en col•laboració amb d’altres entitats de la ciutat i de la comarca.
 

Actualment Tub d’Assaig organitza esdeveniments tan destacats com el Festival de Circ de Terrassa, la Gala de Circ de Festa Major o el Circ de l’Any, amb els que ha promogut la difusió del circ a la ciutat. A més, també imparteix formació per a adults com a infants, i també per a professionals.
 

La creació, formació, producció i exhibició de circ són els objectius de l’associació actualment, i si bé inicialment tots els membres de l’associació eren artistes de circ, el creixement de l’entitat ha fet que ara siguin perfils molt diversos els que tiren endavant l’entitat, que aposta pel model assembleari.
 

Festa del 10è aniversari
Tindrà lloc el pròxim dissabte 26 de maig, i començarà amb un tastet de circ a les 11h30, i després un concert del grup Xiula. Hi haurà un dinar popular i després un cabaret a càrrec dels artistes de l’entitat. Aquí tindreu més informació.

L’associació de circ de Terrassa estrenarà aviat nova seu

Compartiu aquesta notícia