Píndola formativa sobre formes jurídiques i com ser autònom

Coneixes les societats que es constitueixen amb més freqüència en el sector de les arts en viu? Quina és la diferència entre l’ Associació i la Fundació o entre la Societat Cooperativa de serveis i la de treball? Quina et convé més per al teu projecte de circ? D’altra banda, què implica ser autònom en les arts escèniques? Què és un fals autònom?

Si vols resoldre aquests dubtes, el proper dilluns 18 de juny l' AADPC, l’APdC, l' APCC i la TTP t’oferim una sessió formativa que et pot interessar si treballes en el sector de les arts en viu, sigui quina sigui la teva disciplina (circ, dansa, interpretació actoral, coreografia, ...).
La sessió s’estructura en dues parts.

En la primera la Cristina Calvet, advocada de l’ AADPC especialitzada en dret laboral i Drets de la Propietat Intel•lectual en el sector cultural i de les arts en viu; informarà sobre com constituir una societat. I en la segona, Andrea Leunda, advocada especialitzada en Dret Laboral en el sector de la creació en viu, abordarà la figura dels autònoms, els falsos autònoms i casuístiques concretes per a cadascun dels sectors dintre de les arts en viu.

Al llarg de la sessió  es donaran consells pràctics i es resoldran dubtes concrets.

Ponents

Cristina Calvet
Advocada. Responsable del Departament jurídic de l’Associació d’ Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Membre del Comitè científic i professora en el Máster en Dret de la Propietat Intel•lectual i industrial de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona, entre d’altres formacions que coordina i intervé habitualment com a docent. Càrrec de Secretaria de la Junta de la Comissió de Drets d’Imatge i de Propietat Intel•lectual del Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona.
Andrea Leunda
Advocada. Responsable del Departament laboral de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya. Especialitzada en Dret Laboral, compagina la seva tasca a l’ AADPC amb l’exercici de l’advocacia davant Jutjats i Tribunals.


Sessió gratuïta per als associats/des de les entitats organitzadores. 5 euros per a la resta d'assistents. Places limitades! Inscripcions a través d'aquest formulari.
 

Dades pràctiques
Quan: 18 de juny
Horari: d’11 a 13.30h
On: seu de la SGAE. Passeig Colom núm. 6. Barcelona.

Sessió gratuïta el pròxim 18 de juny

Compartiu aquesta notícia