Circored organitza una fira d’espectacles juntament ambe el segon Congrés de Circ

La Federació d’associacions de circ de l’Estat español, Circored, organitzarà de cara a l’octubre de 2018 una fira d’espectacles que tindrà lloc tot just després de la segona edició del Congrés. Des de Circored es preveu que hi hagi exhibició d’espectacles, showcases i presentación de projectes. Tant el Congrés com la fira tindran lloc a Madrid a les instal•lacions del Teatro Circo Price i al Centro Cultural Conde Duque.

El Congrés tindrà un duració de dos dies, i tot seguit s’organitzarà la fira, que també s’allargarà durant dos dies i que encara té el nom per concretar. Per a la programació d’espectacles, s’ha obert una convocatòria que estarà oberta fins el 13 de juny, es poden presentar propostes a artistica.circored@gmail.com. Per als  showcases i les presentacions de projectes Circored obrirà convocatòria en les pròximes setmanes.

L’APCC forma part de Circored, que ha incrementat el nombre d’entitats membres, representants dels professionals de circ de Múrcia, Balears, Aragó, Madrid, Cantàbria, València, Andalusia, Galícia, i Catalunya.

La cita tindrà lloc a Madrid i inclou showcases i presentacions de projectes

Compartiu aquesta notícia