Circ Picat amplia la seva programació a tres dies amb una vintena de companyies

El festival Circ Picat ha presentat ja la seva programació per la seva cinquena edició, en què aquest certamen es consolida amb l’ampliació de programació a tres dies i acollint una vintena de companyies. A més, els espais de programació es renoven i s’amplien fins a deu. El festival tindrà lloc a Alpicat del 29 de juny a l’1 de juliol.

Circ Picat compta amb un pressupost de 50.000€ i preveu ampliar el seu públic que el 2017 va arribar a les 15.000 persones.

Els espectadors podran gaudir de les actuacions  de companyies professionals tant catalanes com internacionals entre les que hi figuren Moventmentiks, amb l’espectacle Jaque mate, Jam (Hats), Marcel Gros (Minuts), El pájaro carpintero (Sonarium), L’home dibuixat (Screen Man), Máximo óptimo (Mínimo pésimo), Peus de porc (Circuml•loqui), Shakti Olaizola (Baldin bada), Ytuquepintas (Somnis de sorra), La Tal (Indredible Box), Sac Espectacles (Danscirkant), Nueveuno (Sinergia 3.0), Centre de Titelles (Hathy), Atirofijo (A s’ombra) i Tout par terre (Welcome). També hi haurà el concert itinerant de Sonsonite, diferents actuacions de DJ’s (al matí dins el Vermut Cirqué i a la nit amb Ponent Roots), els tallers de Xanques del Harri i un concert de Thinki’n Wild.

El festival d’Alpicat també renova els espais on es programarà circ

Compartiu aquesta notícia