Joan Català, Companyia de Circ “eia”, Psirc i Mumusic Circus a Fira Tàrrega 2018

Fira Tàrrega ha donat a conèixer la programació de la seva edició per enguany, que tindrà lloc del 6 al 9 de setembre, amb la mirada posada en l’espai públic. Com és habitual el circ tindrà un paper important, amb  la presència de companyies catalanes com Companyia de Circ “eia”, Joan Català, Mumusic Circus o PSIRC, entre d’altres propostes.

Fira Tàrrega acaba enguany el trienni en què ha reivindicat diferents aspectes de les arts de carrer com la interculturalitat, la participació i enguany l’espai públic. En total es presentaran 50 peces procedents de 8 països, amb un total de 30 estrenes. Del total un 52% són companyies catalanes, un 18% de la resta de l’Estat espanyol i un 30% són internacionals, amb una important presència de Mèxic i Xil•le. D’aquesta programació, un 24% correspon a les produccions resultants del programa de Suport a la Creació de la mateixa Fira Tàrrega.

Pel que fa al circ, trobem al programa els espectacles Flou Pagapayo de Mumusic Circus, Espera de Companyia de Circ “eia i “El meu nom és Hor” de PSIRC. A més, Joan Català presentarà en aquesta edició 5.102 m/s un treball en procès que es convertirà una peça de carrer i una altra de sala a partir de 2019.

Colectivo Ameno presentarà Saunterer, una performance itinerant que es pregunta sobre la possibilitat de fugir d’un món homogeni en què la realitat es confon amb el capitalisme, on es planteja el fet de caminar com un possible acte de resistència davant la realitat en què vivim. A nivell internacional, la companyia angles NoFit State Circus & Motionhouse  portarà l’espectacle BLOCK.

Alters espectacles de circ programats són Brut, de Marta Torrens, i Ludo Circus Show, dels andalusos Ludo.
 

La fira tindrà lloc del 6 al 9 de setembre amb la mirada posada en l’espai públic

Compartiu aquesta notícia