Tornen els speed-meetings de l'APCC amb programadors/es a Fira Tàrrega

L'APCC organitza per tercer any una trobada entre artistes i companyies de circ i programadors/es a l'espai professional de Fira Tàrrega. Enguany el speed meeting s'ha previst el divendres 7de setembre al matí, i es manté el funcionament de les darreres edicions: cada trobada serà de 5 minuts de cara a facilitar que més companyies i artistes  puguin parlar amb el major nombre possible de programadors/es. Esl socis i sòcies que vulguin formar-ne part heu d'omplir aquest formulari abans del 31 de juliol. Cal que si voleu participar al speed-meeting estigueu inscrits/es com a professionals a la fira.

L'objectiu d'aquesta activitat és facilitar que socis i sòcies puguin presentar els seus espectacles i projectes a programadors/es interessats en propostes de circ, també a nivell internacional. Després d'aquests primers 5 minuts els dos professionals poden posar-se d'acord per continuar la xerrada en un altre moment.

Des de l'APCC estem contactant amb programadors i programadores per convidar-los al speed meeting,una vegada tinguem el llistat de persones confirmades organitzarem la graella de trobades amb els associats/des i us l'enviarem.

Estand paraigües

Com en d'altres ocasions, l'APCC comptarà amb un estand paraigües a la Llotja de Fira Tàrrega del 6 al 9 de setembre. Les companyies i artistes associats podran deixar el seu material de difusió i podran utilitzar per reunir-se amb programadors i programadores i altres professionals. Si no podeu venir a Tàrrega, ens podeu portar a l'oficina fins dimecres 5 de setembre el vostre material perquè nosaltres el posem a l'estand. També ens podeu enviar per wetransfer.com el video promocional del vostre espectacle (un video per companyia) a l'adreça projectes@apcc.cat.

Descomptes en la inscripció professional

Recordeu que per poder assistir al Speed Meeting o entrar a la Llotja cal inscriure's com a professional a Fira Tàrrega (fins el 3 de setembre). Els socis i sòcies de l'APCC compten amb un descompte del 50% en el cost d'aquesta inscripció, que permet també format part del Manual de professionals de la Fira.

Els socis i sòcies interessats/des podeu inscriure-us fins el 31 de juliol

Compartiu aquesta notícia