La Central del Circ organitza dos tallers amb Yaëlle Antoine, Didier Préaudat, Christian Coumin i Pau Portabella

La Central del Circ organitza a partir de la tardor dos Tallers d’artista sobre  l’escriptura i la creació en circ. Aquests cursos són gratuïts i tenen un nombre màxim d’alumnes, des de La Central es fa una selecció prèvia dels assistents. 


Taller d’Àudio-Visió, una escriptura de l’espai
El primer dels cursos, titulat “Àudio-Visió, una escriptura de l’espai” anirà a càrrec de Yaëlle Antoine i Didier Préaudat, i tindrà lloc del 15 al 20 d’octubre. El taller tractarà de l’escriptura in situ que juga amb els espais, cossos, narratives fragmentades, imatges en brut, un circ nu. Durant el curs es compartiran els ingredients singulars i específics de treball que la Compagnie d’Elle està desenvolupant per detectar l’escriptura d’un circ in situ. Aquest curs acabarà amb la presentació del treball dut a terme durant la setmana en el marc del Festival Escena Poblenou.

El curs està dirigit a artistes físics de totes les disciplines (circ, teatre, dansa, música...), un màxim de 20 participants. S’impartirà en francès i anglès.

Aquí podeu consultar tota la informació i fer les inscripcions.
 

Taller de creació in situ
Del 10 al 16 de desembre Christian Coumin i Pau Portabell impartirán el segon taller, sobre la creació col•lectiva centrada en la sorpresa i l’explotació de l’espai, partint de les habilitats i èxits de cadascun dels i les artistes participants. Descobrir, dominar i inspirar-te des del lloc. Conèixer i descobrir els altres participants. L’objectiu serà construir de manera conjunta en funció de les persones i l’espai. Experiència col•lectiva vivencial, transformant el material en favor d’un objectiu comú d’una adaptació exprés, confiant (en un mateix i en la resta), deixant succeir. El taller finalitzarà amb una presentació oberta al MACBA.

Aquest taller obrirà les seves inscripcions al setemnbre i està dirigit a artistes joves, individuals o en duet, que han acabat els seus estudis fa 1-3 anys abans i estan treballant en el marc d’una recerca personal o necessiten retornar a l’experimentació.

El curs està organitzat en el marc del projecte de circ europeu De Mar a Mar i el màxim d’alumnes serà 12, 6 catalans i 6 francesos.

Tallers sobre creació i escriptura a partir de l’octubre

Compartiu aquesta notícia