El II Congrés de Circored es celebrarà a Madrid del 23 al 26 d’octubre

La Federació d’associacions de circ de l’Estat español, Circored, organitza del 23 al 26 d’octubre la segona edició del Cong´res de circ, que enguany es titularà Circo, Presente Continuo. En aquesta edició es celebrarà durant els mateixos dies una fira d’espectacles  els últims dies, que inclourà showcases, presentacions de projectes i exhibició d’espectacles a les instal•lacions del Teatro Circo Price i del Centro Cultural Conde Duque.
 

El Congrés tindrà un duració de dos dies, i tot seguit s’organitzarà la fira, que també s’allargarà durant dos dies, que s’ha anomenat I CircoRed Market. Una comissió artística composta per diferents associacions membres de Cirored ha programat els espectacles després d’una convocatòria oberta, i actualment està oberta la convocatòria per escollir els showcases i les presentacions de projectes. Aquí podeu consultar més informació sobre aquesta convocatòria.
 

L’APCC forma part de Circored, que ha incrementat el nombre d’entitats membres recentment. Actualment formen Circored els representants dels professionals de circ de Múrcia, Balears, Aragó, Madrid, Cantàbria, València, Andalusia, Galícia, i Catalunya.

Enguany el títol serà Circo Presente Continuo i inclourà una fira amb espectacles de companyies de l’estat

Compartiu aquesta notícia