Recullen signatures per evitar el tancament de la carpa de Circolar a Eivissa

L’Associació Cultural Circolar està recollint signatures per evitar el tancament de la seva carpa instal•lada a Cala Llonga al municipi de Santa Eulària a Eivissa. Després de sis mesos d’activitat, l’Ajuntament ha demanat el tancament de la carpa i la cancel•lació de les activitats programades fins el novembre. En aquest enllaç podeu consultar més informació i fer arribar la vostra signatura.

Circolar és una associació cultural que ofereix activitat cultural, artística i educativa a través de la promoció del circ. L’any passat l’Ajuntament va concedir un permís d’activitat d’itinerant major perquè pogués muntar la seva carpa a Cala Llonga, després de comprovar que complia totes les exigències en matèria de seguretat, activitat i estructures.
Circular ha invertit més de 17.000 euros en documentació i seguretat per tal de complir la Llei 7/2013 d’Activitats de Balears, i la llei estableix que una llicència per activitat itinerant major caduca als 3 mesos però que es pot renovar si l’Ajuntament considera interessant el projecte.

La carpa ofereix una proposta cultural i alternativa i forma part, com a espai escènic, del catàleg del circuit insular Talent IB, un programa del govern de les Illes Balears, que promou les arts escèniques. També pertany a l’Associació de Professionals de Circ de les Illes Balers, a la European Youth Circus Organisation i a la FEECSE Federación de EScuelas de Circo Socio-Educativo.

Després de sis mesos d’activitat l’Ajuntament de Santa Eulària no aposta per la seva continuïtat com a espai cultural

Compartiu aquesta notícia