Manresa acull el primer Festivalet de Circ amb 10 espectacles programats

Manresa acollirà enguany la primera edició del Festivalet de Circ, organitzat per l’espai de circ La Crica juntament amb el teatre Kursaal i l’Ajuntament de la ciutat. La programació, que inclou 10 espectacles, es podrà veure del 31 de juliol al 2 d’agost, i ocuparà sales i espais al carrer.

Des de l’Ajuntament la regidora Anna Crespo ha afirmat que el festival té la voluntat de continuar els pròxims anys després de la Capitalitat Cultural de Manresa, que emmarca enguany l’organització del Festivalet.

La major part de la programació és gratuïta i està formada per espectacles amb el màxim de llenguatges i estils, de les propostes més tradicionals fins a les més contemporànies, ha destacat Rat Serra, de LaCrica, espai de formació de circ a Manresa i Berga. També inclou tallers de circ perquè el públic pugui acostar-se a diferents disciplines circenses com el trapezi o els malabars.

La programació al carrer inclou Sidecar, de la companyia Pessic de Circ, Somnis de Sorra, de cia Ytuquepintas, Vintage Brothers de Circo Los, Furieuse Tendresse de Cirque Exalté, 78 Tours de La Meute, Circus Show amb La Bella Tour. El Teatre Kursaal acollirà les representacions d’El meu nom és Hor, de cia PSIRC, i Sol b, de la companyia D’Irque &Fien.

La Crica organitza el festival amb el teatre Kursaal i l’Ajuntament de Manresa del 31 d’agost al 2 de setembre

Compartiu aquesta notícia