Programació de 14 països diferents al Festival Internacional de Circo de Castilla y León Cir&Co

El Festival Internacional de Circ de Castilla y León arriba a la sisena edició amb una programació 32 companyies, 20 d’elles estrangeres i que inclouen artistes de 14 països diferents. En total es podran veure 10 estrenes a nivell estatal i l’estrena mundial d’H.Art, un espectacle de circ-cabaret que es crearà durant el festival sota la direcció d de la coreògrafa Iris Muñoz. Entre les companyies residents a Catalunya, actuaran Solfasirc amb Dékoncert, Circ Pistolet amb Quan no tocàvem de peus a terra, (Cía)3 amb Mur i El Cruce amb Punto y Coma.
 

Entre les companyies internacionals trobem les franceses Etienne Favré, Les Gentils Coquelicots, Compagnie de L’echelle, Cie du Grand Hôtel, Les Transformateurs Acoustiques, Zikatok, Le (doux) Suplicce de la Planche, i La Contrebande, i les belgues Belcirque, Sur Mesure i Collectif à Sens Unique. A més, també estan programades les argentines Amontonados por Azar, Rafael Dante, Circonest, Chimichurri i Ruedan Clowns.
 

El festival acollirà la cinquena edició de la Trobada d’Escoles Europees de Circ, amb  la participació de centres Doch d’Estocolm (Suècia), Codarts de Rotterdam (Holanda), Esac de Brussel•les (Bèlgica), Circus Amoc de Copenhagen (Dinamarca), Le Lido de Toulouse (França) i l’Escola Carampa de Madrid.

Solfasirc, (Cía)3, Circ Pistolet i El Cruce actuaran a Ávila aquesta setmana

Compartiu aquesta notícia