Obertes les inscripcions com a professionals per al Congrés de Circored

Els professionals que vulguin assistir al segon Congrés de Circ de Circored ja poden inscriure's a través d'aquest formulari. Les inscripcions són possibles fins el 24 de setembre. El segon congrés té com a títol Circo Presente Continuo i es celebrarà a Madrid, i enguany inclou una fira amb espectacles de companyies de circ estatals.


El Congrés tindrà un duració de dos dies, i aquí podeu consultar el programa provisional. Tot seguit s’organitzarà la fira, que també s’allargarà durant dos dies, que s’ha anomenat I CircoRed Market. La fira inclourà showcases, presentacions de projectes i exhibició d’espectacles a les instal•lacions del Teatro Circo Price i del Centro Cultural Conde Duque.
 

Una comissió artística composta per diferents associacions membres de Cirored ha programat els espectacles després d’una convocatòria oberta.
 
L’APCC forma part de Circored, que ha incrementat el nombre d’entitats membres recentment. Actualment formen Circored els representants dels professionals de circ de Múrcia, Balears, Aragó, Madrid, Cantàbria, València, Andalusia, Galícia, i Catalunya.

La segona edició del congrés tindrà lloc a Madrid del 23 al 26 d'octubre

Compartiu aquesta notícia