L'APCC, present a la Llotja Professional de Fira Tàrrega

L'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) estarà present a Fira Tàrrega amb un estand a la Llotja Professional des del dijous 6 fins el diumenge 9 de setembre. L’estand (el número 20) està obert a tots els socis i sòcies que vulguin venir una estona, portar el seu material de difusió o bé quedar amb programadors/es. A més, també hi podreu recollir la Guia de Companyies de Circ de Catalunya.


Companyies associades presents a la programació

Diverses companyies que formen part de l’APCC porten els seus espectacles a Fira Tàrrega 2019. Es tracta de Mumusic Circus amb “Flou Papagayo”, Compañía de circo “eia” amb “Espera”, cia PSIRC amb “El meu nom és Hor”, Joan Català portarà “Pelat” i la creació “5.102m/s”, Colectivo Ameno l’espectacle itinerant “Saunterer”.
Podeu consultar la resta de la programació de circ, també amb companyies internacionals, en aquest enllaç.


Presentacions de socis/es a la Llotja de Professionals
 

Volem destacar les presentacions que socis i sòcies de l’APCC duran a terme a la Llotja Professional:
-Oriol Escursell presentarà el projecte Nilak de carpa de circ itinerant divendres 7 de setembre a les 10h35
-Fernando Pose farà una demostració del seu espectacle “Dos de un tipo” el mateix divendres 7 a les 14h
-Isaac Domínguez presentarà el projecte de Carpa Revolució de Sant Pere de Ribes diumenge 9 de setembre a les 11h30
 

A més, també us convidem a assistir a la presentació de la trobada de Circostrada del novembre de 2019 a Santander, que tindrà lloc el mateix diumenge a les 12h.


Speed Meeting
L'APCC organitza a més divendres una trobada entre artistes associats i associades i programadors/es locals i internacionals. En total, 17 programadors locals i internacionals i 25 companyies associades hi participen. És la tercera edició d'aquest speed meeting que fins ara ha estat rebut molt positivament per part dels socis i sòcies per posar-se en contacte de manera directa amb programadors/es i així poder-los explicar en una trobada professionals els seus espectacles i projectes.

Per tercer any l’APCC organitza una trobada entre socis/es i programadors/es

Compartiu aquesta notícia