Èxit de participació al Speed Meeting de l’APCC a Fira Tàrrega

Unes 25 companyies i 17 programadors i programadores van participar el passat divendres en el Speed Meeting organitzat per l’APCC en el marc de Fira Tàrrega. Es tracta de la tercera trobada d’aquest tipus que duu a terme l’associació, amb l’objectiu de promoure la difusió del circ i la seva professionalització. Els socis i sòcies van mostrar la seva satisfacció sobre el desenvolupament de l’activitat, ja que permet que en un ambient de treball els artistes i programadors/es es trobin i parlin de les seves propostes d’espectacles.

Entre els programadors/es hi havia directors artístics de festivals i teatres locals com els de Llinars o bé Fira Trapezi, així com el Festival Al carrer de Viladecans i també internacionals, procedents de Rússia, Xil·le o Suècia.

L’APCC també va tenir estand a la Llotja de Professionals de Fira Tàrrega, un estand paraigües que fa difusió del circ català en general i concretament de les companyies associades. A l’estand es va repartir la Guia de Companyies, que recull més de 80  propostes de circ a Catalunya.

L'estand de l'APCC va ser un punt de difusió del circ català a la Llotja de Professionals

Compartiu aquesta notícia